Workshop feedervissen Plattebank

Op zaterdag 4 mei 2024 werd de jeugdworkshop feedervissen gehouden. Om 13.00 uur meldden zich 18 enthousiaste vissers aan het viswater de Plattebank te Krabbendijke. Nadat alle deelnemers een petje cadeau kregen werd behalve gevist ook in groepjes uitleg gegeven over de kunst van het maken van een goed lokvoer en kregen de deelnemers instructie in het knopen van vislijntjes. Door het koude voorjaar bleek de vis nog niet echt actief en bleef de vangst beperkt tot enkele voorns. Helaas moest de workshops afgebroken worden vanwege een onweersbui en konden de deelnemers gelukkig allemaal in de aanwezige auto’s schuilen. We kunnen toch terugkijken op een leuke middag. We hopen jullie allemaal weer terug te zien bij de volgende workshop feederen op 22 juni aan de Spuiboezem te Rilland-Bath.