Visuitzet HSV Reimerswaal

Op 1 februari 2023 zijn we met enkele bestuursleden en vrijwilligers naar Midden-België gereden om snoekjes en spiegelkarpers op te halen. De viskwekerij had prachtige en kerngezonde snoekjes van ongeveer 35/40 cm en spiegelkarpers van 400 á 500 gram voor ons geselecteerd.

De snoekjes zijn uitgezet in onze viswateren Platte Bank en Meiboom te Krabbendijke. We hopen dat deze volgend jaar paairijp zijn zodat op deze manier een duurzaam snoekbestand kan ontstaan. De spiegelkarpers zijn uitgezet in het viswater Platte Bank.

We hopen dat onze leden en vooral ook onze jeugdleden komend visseizoen dankzij de uitzet van snoek en spiegelkarpers mooie vissessies mogen beleven.

Alleen leden van onze vereniging mogen vissen in onze viswateren. Dankzij hun lidmaatschapsgelden kunnen we deze visuitzet bekostigen.

Ben je jonger dan 14 jaar dan kun je een gratis online jeugdvergunning aanvragen via onze website www.hsvreimerswaal.nl.

Voor het vissen met kunstaas en/of dood aas op roofvis is een (jeugd) vispas verplicht. De gratis online jeugdvergunning is dus alleen bedoeld voor witvis.

We voeren regelmatig controles uit op onze viswateren. Signalen van illegale visserij/stroperij kunnen doorgegeven worden via: hsvreimerswaal@gmail.com www.meldpuntvisstroperij.nl

Heel veel visplezier toegewenst !

vriendelijke groet,

het bestuur