ZomerVISkaravaan komt in Krabbendijke

Ben jij gek van sportvissen, tussen de 8 en 14 jaar oud en wil je daar meer over weten?

In samenwerking met Hengelsportvereniging Reimerswaal wordt een supergaaf JeugdVISevent georganiseerd op dinsdag 18 juli 2023 aan het VISwater Platte Bank, aan de Platte Bank te Krabbendijke. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

 

Het JeugdVISevent duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar.

 

Over de ZomerVISkaravaan Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in de maanden juli, augustus en september meerdere ééndaagse JeugdVISevents plaats. Op ieder event worden diverse activiteiten georganiseerd. Onder andere het maken van een vissentuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets, zelf een visje vangen en in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator.

 

Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en een gratis hengel!

Inschrijven vol=vol

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle JeugdVISevents is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol=vol!

 

Voor vragen kun je terecht bij Alisha Hansma of George Hampsink, via tel. 030-6058400 of via het mailadres zomerviskaravaan@sportvisserijnederland.nl !