Jeugdviswedstrijd HSV Reimerswaal 19-08-2023

In het kader van het Jeugdpromotieplan heeft Hengelsportvereniging Reimerswaal op zaterdag 19 augustus haar eerste zoetwater Jeugdviswedstrijd georganiseerd. Eerder dit jaar werd er al ondersteuning gegeven aan een tweetal vislessen voor basisschoolleerlingen en op 18 juli konden de jeugdige sportvissers deelnemen aan de ZomerVISkaravaan.

Op zaterdag 19 augustus te 13.30 uur verzamelden zich 12 enthousiaste vissers in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar bij het viswater de Plattebank te Krabbendijke. Na het startsein werden de eerste vissen al snel gevangen en de tactieken van de vissers die nog geen vis vingen waar nodig aangepast. Tijdens de wedstrijd werden de jeugdige vissers aangemoedigd door vaders en moeders, opa’s en oma’s en vriendjes en vriendinnetjes. Nadat om 16.30 uur het eindsignaal klonk werd de balans opgemaakt door de Jeugdcommissie van HSV Reimerswaal en kon de volgende uitslag genoteerd worden:

1. Ravi Ots 717 cm

2. Jari Dommisse 609 cm

3. Kyan van Wijnen 381 cm

4. Thijs van de Griend 354 cm

5. Joep Zandee 247 cm

6. Renzo Geluk 221 cm

7. Daan van Westerveld 152 cm

8. Joel de Leeuw 65 cm

9. Aarnoud Harthoorn 57 cm

10. Johan Harthoorn 57 cm

11. Dirk Harthoorn 17 cm

12. Rick van Noorden 0 cm

Tijdens de prijsuitreiking kregen alle deelnemers een leuke prijs. Hengelsportvereniging Reimerswaal hoopt de komende tijd vaker jeugdactiviteiten te organiseren.

Tip om daarom onze website Facebook en Instagramaccount regelmatig te bezoeken. Zoek op hsvreimerswaal. Voor vragen, stel deze via email: hsvreimerswaal@gmail.com