MATTHIAS BAAS WERELDKAMPIOEN!!!!!!!!!!!!!!
Wereldprestatie van 1 van onze leden, Matthias Baas wereldkampioen kustvissen onder de 21.
Van harte gefeliciteerd Matthias, je hebt er voor geknokt.
Hierbij klein verslagje van Sportvisserij Nederland van de finale dag.
WK Kustvissen Junioren –
Matthias Baas individueel wereldkampioen U21
Aan het Banjaardstrand werd vrijdag de vierde wedstrijd gevist van het WK Kustvissen voor Junioren. Team Holland kon de goede start van het toernooi niet vasthouden. Hierdoor miste zij net het podium.
De U16-ploeg eindigde als 4e in het eindklassement en de U21-ploeg als 5e. Ierland U16 en Italië U21 gaan met het goud naar huis. Individueel waren Youri op ’t Hof (4e in de U16) en Matthias Baas (1e in de U21) het beste. Matthias wint goud na een spannende finaledag.